side_banner

Nyheter

Utviklingen av flytende nitrogenbeholdere

Tanker for flytende nitrogen, som dype kryogene biologiske lagringsbeholdere, er mye brukt i medisinske institusjoner og eksperimentelle omgivelser.Utviklingen av flytende nitrogenbeholdere har vært en gradvis prosess, formet av bidrag fra eksperter og lærde over nesten et århundre, og utviklet seg fra første prototyper til de intelligente teknologiene vi er kjent med i dag.

I 1898 oppdaget den britiske forskeren Duval prinsippet om adiabatisk vakuumjakke, som ga den teoretiske støtten for produksjon av flytende nitrogenbeholdere.

I 1963 utviklet den amerikanske nevrokirurgen Dr. Cooper først en fryseanordning som bruker flytende nitrogen som kilde til nedkjøling.Det flytende nitrogenet ble ledet gjennom en vakuumforseglet krets til spissen av en kald kniv, og holdt en temperatur på -196°C, noe som muliggjorde vellykkede behandlinger for tilstander som Parkinsons sykdom og svulster gjennom frysing av thalamus.

I 1967 var verden vitne til det første tilfellet med bruk av -196°C flytende nitrogenbeholdere for dyp kryogen bevaring av et menneske—James Bedford.Dette symboliserte ikke bare menneskehetens bemerkelsesverdige fremskritt innen biovitenskap, men varslet også den offisielle anvendelsen av dyp kryogen lagring ved bruk av flytende nitrogenbeholdere, og fremhevet dens økende anvendelsesbetydning og verdi.

I løpet av det siste halve århundret har beholderen for flytende nitrogen slått til i biovitenskapssektoren.I dag bruker den kryokonserveringsteknologi for å bevare cellene i flytende nitrogen ved -196 ℃, og induserer midlertidig hvile mens de bevarer deres essensielle egenskaper.I helsevesenet brukes den flytende nitrogenbeholderen til kryokonservering av organer, hud, blod, celler, benmarg og andre biologiske prøver, noe som bidrar til utviklingen av klinisk kryogen medisin.I tillegg tillater det utvidet aktivitet av biofarmasøytiske midler som vaksiner og bakteriofager, noe som letter oversettelse av vitenskapelige forskningsresultater.

en

Haier Biomedicals flytende nitrogenbeholder oppfyller de ulike behovene til brukere som vitenskapelige forskningsinstitutter, elektronikk, kjemikalier, farmasøytiske selskaper, laboratorier, sykehus, blodstasjoner og sykdomskontrollsentre.Det er den ideelle lagringsløsningen for å bevare navlestrengsblod, vevsceller og andre biologiske prøver, og sikrer stabil celleprøveaktivitet i et miljø med lav temperatur.

b

Med en forpliktelse til bedriftens oppdrag om å "gjøre livet bedre", fortsetter Haier Biomedical å drive innovasjon gjennom teknologi og søke radikal transformasjon i jakten på fortreffelighet gjennom intelligent beskyttelse av livsvitenskap.

1. Innovativ frostfri design
Haier biomedicals flytende nitrogenbeholder har en unik avtrekksstruktur som effektivt forhindrer frostdannelse på beholderens hals, og en innovativ dreneringsstruktur for å hindre vannakkumulering på gulvene innendørs.

2. Automatisert rehydreringssystem
Beholderen integrerer både manuell og automatisk påfylling, med en bypass-funksjon for varmgass for effektivt å redusere temperatursvingninger i tanken under væskepåfylling, og dermed forbedre sikkerheten til lagrede prøver.

3. Sanntidsovervåking og driftsovervåking
Beholderen er utstyrt med sanntids temperatur- og væskenivåovervåking som inkluderer en IoT-modul for ekstern dataoverføring og alarmer, som forbedrer sikkerheten, nøyaktigheten og bekvemmeligheten ved prøvehåndtering, og maksimerer verdien av lagrede prøver.

c

Etter hvert som medisinsk teknologi skrider frem, gir den dyptgående utforskningen av -196℃ kryogen teknologi løfter og muligheter for menneskers helse.Med fokus på brukerbehov, forblir Haier Biomedical dedikert til innovasjon, og har introdusert en omfattende one-stop flytende nitrogenbeholderløsning for alle scenarier og volumsegmenter, som sikrer at verdien av lagrede prøver maksimeres og kontinuerlig bidrar til biovitenskap. .


Innleggstid: 17-jan-2024