side_banner

Nyheter

Bruken av flytende nitrogentanker i konstruksjonen av biobanker

Biobanker må konstrueres strengt i samsvar med standarder, ved å bruke digitaliserte forvaltningsmetoder for å lage en intelligent biobank.Tanker for flytende nitrogen spiller en avgjørende rolle i denne prosessen.Disse tankene er spesialiserte enheter designet for lagring og beskyttelse av biologiske prøver.Det grunnleggende prinsippet innebærer å utnytte de ekstremt lave temperaturene til flytende nitrogen for å fryse og bevare biologiske prøver, og sikre deres langsiktige stabilitet og brukbarhet.

Bruken av flytende nitr1
Langtidskonservering:

Tanker for flytende nitrogen kan gi ekstremt lave temperaturer, typisk fra -150 °C til -196 °C, noe som er avgjørende for langtidsbevaring av biologiske prøver.De lave temperaturene bremser cellulær aktivitet og biokjemiske reaksjoner, og forhindrer effektivt prøvenedbrytning og inaktivering.

 

Kryokonservering av celler og vev:

Tanker med flytende nitrogen finner utbredt bruk i kryokonservering av celler og vevsprøver.Celler og vev kan lagres i en lengre periode i frossen tilstand og tines for bruk ved behov.Dette er spesielt verdifullt innen felt som forskning, kliniske studier og biomedisinske studier.

 

Beskyttelse av genetiske ressurser:

Mange biobanker er dedikert til å bevare og beskytte de genetiske ressursene til sjeldne eller truede arter, som frø, embryoer, sædceller og DNA-prøver.Tanker for flytende nitrogen gir ideelle forhold for å bevare disse genetiske ressursene, og sikrer deres brukbarhet for fremtidig forskning, bevaring og avlsforbedringer.

 

Legemiddelutvikling:

Tanker for flytende nitrogen spiller en avgjørende rolle i legemiddelutviklingsprosessen.Ved å fryse og lagre cellelinjer, cellekulturer og andre prøver sikrer de stabilitet og konsistens gjennom hele legemiddelutviklingsprosessen.

 

Biomedisinsk forskning:

Tanker for flytende nitrogen tilbyr pålitelige prøvelagringsfasiliteter for biomedisinsk forskning.Forskere kan lagre biologiske prøver som blod, vev, celler og væsker i disse tankene for fremtidige eksperimenter og studier.

 

Tanker for flytende nitrogen er en uunnværlig del av byggingen av biobanker.De gir pålitelige fryse- og konserveringsforhold for å sikre kvaliteten og brukbarheten til biologiske prøver.Dette er avgjørende for forskning og anvendelser innen felt som medisin, biologi, landbruk og miljøvitenskap.

 Bruken av Liquid Nitr2


Innleggstid: 20. desember 2023